Byggställning Östergötland

RING OSS - 011-323 29 37

Byggställning

Trygga byggställningar i Östergötland

Hyr din byggställning i Östergötland av oss! Vi finns i kommuner som Motala, Mjölby, Norrköping, Söderköping, Vadstena, Valdemarsvik, Ydre, Åtvidaberg, Ödeshög, Boxholm, Finspång, Kinda, Linköping och även Nyköping. När vi hyr ut byggställningar tar vi fullt ansvar för dem, deras säkerhet, funktion och kvalitet. Just kvalitet och säkerhet är något vi arbetar med mycket i företaget. För oss är det viktigt att när du hyr byggställningar av oss ska veta att du kan lita på dem och känna dig säker.

Hög kvalitet på våra byggställningar

Vi satsar på hög kvalitet och följer alla standarder som ställs på säkra byggställningar så att du som kund ska känna dig trygg. För att möta alla säkerhetskrav kontrollerar vi efter varje nedmontering ställningens delar noggrant så de inte blivit skadade, rostiga eller osäkra. För att kunna fortsätta leverera hög kvalitet och säkerhet, ser vi själva till att vidareutbilda oss, och utvecklas när det kommer till vår kompetens i företaget.

Vilken slags byggställning behöver du?

Olika slags byggställningar för olika slags arbeten. Vi hjälper dig gärna så du väljer rätt typ av byggställning i Östergötland och erbjuder ett stort utbud av ställningslösningar. Hos oss kan du hyra byggställning för fasad- och takarbeten eller för att kunna nå högt när du målar, murar eller arbetar med plåt. Vi har även hantverkarställningar, ställningstrailer, personhissar och vanliga stegar om du behöver det.

Kontakta oss och ställ alla dina frågor när du vill hyra byggställning i Östergötland!

Svenska SKRUVAB AB


Flygplatsgatan 9
603 61 Norrköping

011-323 29 37

[javascript protected email address]

556823-0790


Byggställning

Säkerhet

Kvalitet


logo-image

Om Oss

Vi är specialister på byggställning och takbyten i Östergötland

Läs mer om oss

Personuppgiftspolicy

Kontakt

Svenska SKRUVAB AB

Org nr: 556823-0790
Flygplatsgatan 9
603 61 Norrköping
Tel: 011-323 29 37

Hitta hit