RING OSS - 011-323 29 37

Byggställning Östergötland

RING OSS - 011-323 29 37

Byggställning

Trygga byggställningar i Östergötland

Hyr din byggställning i Östergötland av oss! Vi finns i Motala, Mjölby, Norrköping, Söderköping, Vadstena, Valdemarsvik, Ydre, Åtvidaberg, Ödeshög, Boxholm, Finspång, Kinda, Linköping och även Nyköping. När vi hyr ut en byggställning i Östergötland tar vi fullt ansvar för säkerhet, funktion och kvalitet. Just kvalitet och säkerhet är något vi arbetar mycket med. För oss är det viktigt att du som hyr en byggställning av oss ska veta att du kan lita på den och känna dig säker.

Byggställningar av hög kvalitet

Vi satsar på hög kvalitet och följer alla standarder och säkerhetskrav som ställs på säkra byggställningar, så att du som kund ska känna dig trygg. Efter varje nedmontering kontrollerar vi alla delar noggrant så att de inte blivit skadade, rostiga eller osäkra. För att kunna fortsätta leverera hög kvalitet och säkerhet ser vi till att kontinuerligt fortbilda oss och utveckla vår kompetens. Är det något vi kan så är det att hyra ut byggställning i Östergötland!

Rätt byggställning på rätt plats

Vi hjälper dig gärna att välja rätt typ av byggställning i Östergötland och erbjuder ett stort utbud av ställningslösningar. Hos oss kan du hyra byggställning för fasad- och takarbeten, putsning, murning, målning och plåtarbeten. Vi har även hantverkarställningar, ställningstrailer, personhissar och vanliga stegar.

Kontakta oss när du vill hyra byggställning i Norrköping, Linköping och resten av Östergötland!