Byggställning Östergötland

RING OSS - 011-323 29 37

Om oss

Om oss

Välkommen till Svenska SKRUVAB! Vi har funnits sedan 2010 och har genom åren skaffat oss bred erfarenhet och kompetens inom allt som har med takläggning och byggställning i Östergötland att göra. Vi finns i Norrköping men arbetar även i Linköping och alla andra kommuner i Östergötland.

Stor kunskap om byggställningar

Med åren har vi förfinat och utvecklat våra byggställningar för att leva upp till alla de krav och behov som takläggare och andra hantverkare har i sitt arbete. Idag erbjuder vi säkra ställningslösningar som alla håller en hög kvalitet. Vi kan erbjuda dig den byggställning i Östergötland som du behöver för att utföra ditt arbete och vi erbjuder dessutom mycket konkurrenskraftiga priser.

Vi finns i Norrköping

Företaget är baserat i Norrköping men arbetar även i Linköping och resten av Östergötland. Våra kunder är byggföretag och privatpersoner som behöver hyra en säker byggställning i Östergötland.

Kontakta oss för ett samtal om hur vi kan hjälpa just dig med byggställning i Norrköping, Linköping och Östergötland!

Norrköping

En sund byggbransch

Vi är inte bara experter på att hyra ut byggställning i Norrköping, Linköping och resten av Östergötland. Vi engagerar oss för en sund byggbranch genom vårt kollektivvtal med Byggnads och genom vår anslutning till ID06, systemet för elektronisk personalliggare.

Fackförbundet Byggnads          ID06

Svenska SKRUVAB AB


Flygplatsgatan 9
603 61 Norrköping

011-323 29 37

[javascript protected email address]

556823-0790


Byggställning

Säkerhet

Kvalitet


logo-image

Om Oss

Vi är specialister på byggställning och takbyten i Östergötland

Läs mer om oss

Personuppgiftspolicy

Kontakt

Svenska SKRUVAB AB

Org nr: 556823-0790
Flygplatsgatan 9
603 61 Norrköping
Tel: 011-323 29 37

Hitta hit