Byggställning Östergötland

RING OSS - 011-323 29 37

Om oss

Om oss

Välkommen till Svenska SKRUVAB! Vårt företag har funnits sedan 2010 och vi har under den här verksamhetstiden fått bred erfarenhet och kompetens när det kommer till uthyrning av byggställningar och med vårt arbete som takläggare. Varmt välkommen att kontakta oss när du behöver hyra en byggställning i Östergötland.

Mångsidigt företag med stor kompetens

Som takläggare och med de arbeten vi utför på hög nivå har vi med åren utvecklat byggställningar som möter de behov som takläggare och andra hantverkare har för sitt arbete. Idag erbjuder vi säkra lösningar på byggställningar i Östergötland som alla håller en hög kvalitet. Vi har den byggställning i Östergötland du behöver för att utföra ditt arbete och och erbjuder mycket konkurrenskraftiga priser.

Vårt företag finns i Norrköping

Företaget är baserat i Norrköping men arbetar även i andra städer som; Nyköping, Söderköping, Linköping, Boxholm, Finspång, Kinda, Mjölby, Motala, Vadstena, Valdemarsvik, Ydre, Åtvidaberg och Ödeshög. Våra kunder är byggföretag och privatpersoner som behöver hyra en säker byggställning i Östergötland.

Kontakta oss för ett samtal om hur vi kan hjälpa just dig med byggställning i Östergötland!

Norrköping

Svenska SKRUVAB AB


Flygplatsgatan 9
603 61 Norrköping

011-323 29 37

[javascript protected email address]

556823-0790


Byggställning

Säkerhet

Kvalitet


logo-image

Om Oss

Vi är specialister på byggställning och takbyten i Östergötland

Läs mer om oss

Personuppgiftspolicy

Kontakt

Svenska SKRUVAB AB

Org nr: 556823-0790
Flygplatsgatan 9
603 61 Norrköping
Tel: 011-323 29 37

Hitta hit